Sebestyén Péter

 
Az SSP Hungary by Pedercini Racing csapata Aragonban kezdte meg a szezont, Sebestyén Peti közel volt a pontszerzédhez
 
Az SSP Hungary by Pedercini Racing magyar versenyzője Sebestyén Peti idén a SUPERBIKE világbajnokság európai futamain a Supersport kategóriában indul. 
 
Vasárnap a leghidegebb és legszelesebb napra ébredt a Supersport és Superbike mezőnye az aragoni pályán. Sebetyén Peti a reggeli 15 perces warm up-on kipróbálta azokat a változtatásokat, amiket kért tegnap a szerelőitől, így egy sokkal jobban kezelhető motorja lett. A 11:30-kor kezdődő 16 körös versenyt a 29. helyről kezdte. Jól sikerült a rajt után viszonylag gyorsan már a legjobb 20-ban volt. Csak egyetlen hely választotta el a pontszerzéstől, de végül a 19.helyen intette le a kockás zászló.
A csapat és versenyzőjük nagyon sok hasznos tapasztalattal gazdagodott, és ami még ennél is fontosabb, hogy Peti is egyre jobban összeszokik motorjával.
 
A csapat manager Várnai Andrea hozzátette, “ Őszintén elégedett vagyok, kivétel nélkül mindenki odatette magát ezen a hétvégén. Sok munka vár még ránk, de látva Peti elszántságát, azt milyen gyorsan tanul és látva, hogy szerelői szívüket - lelkület beleadva dolgoznak, edzésről edzésre fejlődünk. A csapaton belül remek a hangulat és mindenki szeme előtt egy közös cél legeb: sikeresnek lenni együtt. Büszke vagyok arra, hogy ilyen csapatunk van. A következő verseny a motorsport szentélyének tartott assen-i pályán lesz április utolsó hétvégéjén."