Nincs megállás, folytatódik a Supersport-világbajnokság!

Nincs megállás, folytatódik a Supersport-világbajnokság! 

Sebestyén Peti és a PTR Honda megérkeztek Assenbe!


Mozgalmas volt az elmúlt hétvége, tele izgalmakkal magyar vonatkozásban is, azonban nincs megállás, folytatódik a szezon! Spanyolországból Assenbe, a motorsport Mekkájába érkeznek a Supersport-világbajnokság résztvevői.
Aragóniában, ismételten a legjobb Hondásként, remek versenyt teljesítő Sebestyén Peti nagy önbizalommal, pozitív élményekkel készül a következő megmérettetésre:
„Nagyon élveztem a spanyol futamot, jót csatáztunk a többi versenyzővel. Sokat fejlesztettünk a motoron, jobban érzem már, hogy  mi az a beállítás, ami kedvező nekem a Hondán. Biztos vagyok benne, hogy Assenben még jobb eredményt érünk el, ha folytatjuk a munkát ezen a vonalon. Assen egy olyan helyszín, ahonnan a múltból egyaránt vannak nagyon jó és nagyon rossz emlékeim is. Ahogy a csapatfőnököm Simon is megmondta, még jobban kell koncentrálnom már az első pénteki szabadedzésen, gyorsabbnak kell lennem és a Superpole-on előrébb kvalifikálni. Keményen fogok dolgozni ezen a holland hétvégén és úgy harcolni a versenyen, mint Aragóniában. A legnagyobb kérdőjel az időjárás lesz, valószínűleg nagyon hideg, szeles és esős körülmények fogadnak majd minket. Magabiztos vagyok, mert a csapat jól dolgozik!”- mondta a Sport&Events Academy versenyzője.

 
A PTR Honda csapatfőnöke, Simon Buckmaster erős hétvégét vár csapatától:
„Mindkét pilótánk önbizalommal  érkezik ide, hiszen múlt hétvégén mindketten értékes pontokat szereztek. Péter eddigi legjobb versenyét teljesítette a motorunkkal és biztos vagyok benne, hogy ott fogja folytatni, ahol Aragóniában abbahagyta a munkát. Erős hétvégére számítok tőle.”
 
Stefano Favaro, a Sport&Events Academy alapítója  a fiatalokat kíséri Olaszországba a hétvégén, de fél szeme mindig a Supersport eredményeken lesz:
„Petivel kapcsolatban most csak azt tudom mondani, hogy múlt héten kiválóan teljesített és ha így folytatja, Assenben is remek eredményt érhet el! Nagyon szurkolok neki és folyamatosan követni fogom a Hollandiában zajló eseményeket is!!!”

 
A Spíler MotorsportHD műsorán pedig igazi motorsport maraton vár minket vasárnap! Délelőtt, 10:40-től  fog kezdődni  a Superbike és Supersport-világbajnokság közvetítése élő stúdióval, exkluzív anyagokkal. Sebestyén Peti is bejelentkezik a helyszínről a nap folyamán és megtudhatjuk mi a helyzet a Team Tóth háza táján. 


 
Hétvégi menetrend a SpílerTV-n:
 
Április 13., Szombat:
Supersport időmérő: 12:35-től csúsztatott élő
 
Április 14., Vasárnap:
Superbike és Supersport-világbajnokság élő studió             10:40-től
Supersport futam:                  12:10