ADX-1 ADX-1 ADX-1 BATTLEFLAGE

ADX-1 ADX-1 BATTLEFLAGE

Mérettáblázat

Cikkszám:ADX-1
Neme:unisex

A rendeléshez válasszon színt és méretet, majd kattintson a kosárba gombra!

ADX-1
Bemutatjuk a Scorpion új multifunkciós sisakját az ADX-1-et!
A felnyitható ADX-1 három különböző módozatban használható. Viselhetjük szimpla túra sisakként, vagy felszerelhetjük rá tartozékok közt található siltet és máris egy túra-enduro fejvédőnk van. Ha pedig egy kimondott off-road, sáros terepre tévedünk, a plekszit levéve motocross szemüveggel is használhatjuk.
A víztiszta plexi mérete jóval nagyobb az átlagos sisakokéhoz képest, mely szélesebb látószöget biztosít minden irányban.
A belső kényelmes kialakításnak köszönhetően könnyedén viselhetjük egész nap. Az ADX-1 a legjobb választás azoknak, akik különböző terepviszonyok között szeretnek motorozni.
 
 
Jellemzők:
SpeedView™ belső napszemüveg.
A felhajtható, belső napszemüveg segítségével egy mozdulattal, kényelmesen alkalmazkodhat a változó fényviszonyokhoz anélkül, hogy meg kellene állni plexit cserélni.
 
Polikarbonát Kompozit héjszerkezet.
Csendes, szélcsatornai- és töréstesztek alapján kialakított forma révén nagyfokú biztonságot nyújt az alacsonyabb árkategóriában – ebben a sisakban is megtalálható az állvédőben elhelyezett energiaelnyelő betét.
 
KWIKWICK2® bélés.
 A Scorpion által fejlesztett, teljes egészében (az állszíj borítását is beleértve) kivehető és mosógépben mosható, hipoallergén KWIKWICK2® bélés hatékonyan vezeti el az izzadságot, ezáltal biztosít gyors száradást és kényelmes viseletet.
 
Pinlock® MAXVISION
A sisak plexijének belső oldalára illeszkedő Pinlock® állandó légnyomást és a sisak belső valamint a külső hőmérséklet közötti szigetelést biztosít, ezáltal akadályozva meg a párásodást. A Pinlock® MAXVISION víztiszta színben alaptartozék, más színekben külön rendelhető.
 
Megújult ELLIP-TEC® pleximozgató rendszer.
A Scorpion Exo-2000 Air versenysisakon bemutatott, megújult ELLIP-TEC® pleximozgató mechanika tovább egyszerűsíti és gyorsítja a plexi cseréjét – nyitott állásnál a művelet szerszámok nélkül, 10mp alatt elvégezhető. Szélcsatornás tesztek alapján optimalizálták a mechanika elhelyezését valamint a záró rugó erejének a növelésével a plexi még pontosabban fekszik fel a szigetelésen, tovább javítva a zajkomfortot ill. egy baleset esetén is biztosabban tartja zárt állapotban a plexit.
 
További jellemzők:
 
-2 különböző héjméret
 
-a Scorpion ADX-1 sisak alaptartozéka a víztiszta plexi (Pinlock® MAXVISION víztiszta színben) előkészítéssel
-utcai használatra optimalizált szellőző rendszer: állítható szellőzők az állon és a fejtetőn; szellőzők a tarkón; a szélcsatornás tesztek alapján kialakított kisméretû hátsó spoiler a létrehozott vákuum révén növeli az átáramló levegő mennyiségét és csökkenti a sisak előrebillenési hajlamát
 
-leszerelhető külső napellenző
 
-belső légterelő az orrnál: fokozza a páramentesítés hatékonyságát
 
-mikrometrikus gyorscsat
 
-sisakzsák
 
-internetes regisztrációt követően 5 év nemzetközi garancia
 
-ECE 22-05 minősítés
79 900- Ft   89 900- Ft   - 11 %

Legnépszerűbb termékek