EXO-390 AIR EXO-390 AIR EXO-390 AIR PATRIOT

EXO-390 AIR EXO-390 AIR PATRIOT

Mérettáblázat

Cikkszám:EXO-390 AIR
Neme:unisex

A rendeléshez válasszon színt és méretet, majd kattintson a kosárba gombra!

EXO-390
 
Az EXO-390 egy rendkívül kedvezményes árú, belépő szintű sisak. Alacsony ára ellenére számos olyan felszerelést tartalmaz, melyek csak a felső kategóriás sisakokra jellemző. Az Ellip-Tec rendszerű plexi, amit az EXO-2000 verseny sisakokon is megtalálunk, rendelkezik Pinlock előkészítéssel.
A kivehető és mosható bélés is növeli a sisak komfortját. Sportos formája és modern dizájnja kiemeli a hasonló kategóriájú sisakok közül.
 
Jellemzők:
 
Továbbfejlesztett Polikarbonát Kompozit héjszerkezet Csendes, szélcsatornai- és töréstesztek alapján kialakított forma révén nagyfokú biztonságot nyújt az alacsonyabb árkategóriában – ebben a sisakban is megtalálható az állvédőben elhelyezett energiaelnyelő betét.
 
KWIKWICK2® bélés A Scorpion által fejlesztett, teljes egészében (az állszíj borítását is beleértve) kivehető és mosógépben mosható, hipoallergén KWIKWICK2® bélés hatékonyan vezeti el az izzadságot, ezáltal biztosít gyors száradást és kényelmes viseletet.
 
Pinlock® MAXVISION A sisak plexijének belső oldalára illeszkedő Pinlock® állandó légnyomást és a sisak belső valamint a külső hőmérséklet közötti szigetelést biztosít, ezáltal akadályozva meg a párásodást. A Pinlock® MAXVISION víztiszta színben és egyéb színekben külön rendelhető.
 
Megújult ELLIP-TEC® pleximozgató rendszer A Scorpion Exo-2000 Air versenysisakon bemutatott, megújult ELLIP-TEC® pleximozgató mechanika tovább egyszerűsíti és gyorsítja a plexi cseréjét – nyitott állásnál a művelet szerszámok nélkül, 10mp alatt elvégezhető. Szélcsatornás tesztek alapján optimalizálták a mechanika elhelyezését valamint a záró rugó erejének a növelésével a plexi még pontosabban fekszik fel a szigetelésen, tovább javítva a zajkomfortot ill. egy baleset esetén is biztosabban tartja zárt állapotban a plexit.
 
További jellemzők:
 
-2 különböző héjméret
 
-3 állású plexikar: a sisak oldalán elhelyezett kis kar „zárt”, „nyitott” és „résnyire nyitott” pozíciókat tesz lehetővé utcai használatra
 
-optimalizált szellőző rendszer: állítható szellőzők az állon és a fejtetőn; szellőzők a tarkón; a szélcsatornás tesztek alapján kialakított kisméretű hátsó spoiler a létrehozott vákuum révén növeli az átáramló levegő mennyiségét és csökkenti a sisak előrebillenési hajlamát belső légterelő az orrnál: fokozza a páramentesítés hatékonyságát
 
-mikrometrikus gyorscsat
 
-sisakzsák
 
-internetes regisztrációt követően 5 év nemzetközi garancia
 
-ECE 22-05 minősítés
34 900- Ft   49 900- Ft   - 30 %

Legnépszerűbb termékek