EXO-920 AIR EXO-920 AIR EXO-920 RITZY

EXO-920 AIR EXO-920 RITZY

Mérettáblázat

Cikkszám:EXO-920 AIR
Neme:unisex

A rendeléshez válasszon színt és méretet, majd kattintson a kosárba gombra!

EXO-920
 
A Scorpion felfrissíti a felnyitható állú sisak palettáját, melynek első lépése az új EXO-920. Ez a középkategóriás sisak tökéletes választás akár túrázol az országutakon, akár csak egy robogóval közlekedsz a városban.
 
Jellemzők:
 
SpeedView™ belső napszemüveg.
A felhajtható, belső napszemüveg segítségével egy mozdulattal, kényelmesen alkalmazkodhat a változó fényviszonyokhoz anélkül, hogy meg kellene állni plexit cserélni. A SpeedView™ napszemüveg lecsukodási magassága 3 fokozatban állítható, ezáltal még inkább az egyéni igényekre szabható a működése.
 
Polikarbonát Kompozit héjszerkezet.
Csendes, szélcsatornai- és töréstesztek alapján kialakított forma révén nagyfokú biztonságot nyújt az alacsonyabb árkategóriában – ebben a sisakban is megtalálható az állvédőben elhelyezett energiaelnyelő betét.
 
KWIKWICK2® bélés.
A Scorpion által fejlesztett, teljes egészében (az állszíj borítását is beleértve) kivehető és mosógépben mosható, hipoallergén KWIKWICK2® bélés hatékonyan vezeti el az izzadságot, ezáltal biztosít gyors száradást és kényelmes viseletet.
 
Pinlock® MAXVISION előkészítés.
A sisak plexijének belső oldalára illeszkedő Pinlock® állandó légnyomást és a sisak belső valamint a külső hőmérséklet közötti szigetelést biztosít, ezáltal akadályozva meg a párásodást. A Pinlock® MAXVISION víztiszta és más színekben külön rendelhető.
Megújult ELLIP-TEC® pleximozgató rendszer.
A Scorpion Exo-2000 Air versenysisakon bemutatott, megújult ELLIP-TEC® pleximozgató mechanika tovább egyszerűsíti és gyorsítja a plexi cseréjét – nyitott állásnál a művelet szerszámok nélkül, 10mp alatt elvégezhető. Szélcsatornás tesztek alapján optimalizálták a mechanika elhelyezését valamint a záró rugó erejének a növelésével a plexi még pontosabban fekszik fel a szigetelésen, tovább javítva a zajkomfortot ill. egy baleset esetén is biztosabban tartja zárt állapotban a plexit.
 
További jellemzők:
 
-2 különböző héjméret
 
-a Scorpion EXO-920 sisak alaptartozéka a víztiszta plexi (Pinlock® MAXVISION előkészítéssel)
 
-utcai használatra optimalizált szellőző rendszer: állítható szellőzők az állon és a fejtetőn; szellőzők a tarkón; a szélcsatornás tesztek alapján kialakított kisméretű hátsó spoiler a létrehozott vákuum révén növeli az átáramló levegő mennyiségét és csökkenti a sisak előrebillenési hajlamát belső légterelő az orrnál: fokozza a páramentesítés hatékonyságát
 
-mikrometrikus gyorscsat
 
-sisakzsák
 
-internetes regisztrációt követően 5 év nemzetközi garancia
 
-ECE 22-05 minősítés
74 900- Ft   79 900- Ft   - 6 %

Legnépszerűbb termékek