EXO-930 BUKÓSISAK EXO-930 SHOT

BUKÓSISAK EXO-930 SHOT

Mérettáblázat

Cikkszám:EXO-930 SHOT

A rendeléshez válasszon színt és méretet, majd kattintson a kosárba gombra!

XO-930

A Scorpion felfrissíti a felnyitható állú sisak palettáját, melynek első lépése az új EXO-930. Ez a középkategóriás sisak tökéletes választás akár túrázol az országutakon, akár csak egy robogóval közlekedsz a városban.

Jellemzők:

SpeedView™ belső napszemüveg.
A felhajtható, belső napszemüveg segítségével egy mozdulattal, kényelmesen alkalmazkodhat a változó fényviszonyokhoz anélkül, hogy meg kellene állni plexit cserélni.

Polikarbonát Kompozit héjszerkezet.
Csendes, szélcsatornai- és töréstesztek alapján kialakított forma révén nagyfokú biztonságot nyújt az alacsonyabb árkategóriában – ebben a sisakban is megtalálható az állvédőben elhelyezett energiaelnyelő betét.

KWIKWICK2® bélés.
A Scorpion által fejlesztett, teljes egészében (az állszíj borítását is beleértve) kivehető és mosógépben mosható, hipoallergén KWIKWICK2® bélés hatékonyan vezeti el az izzadságot, ezáltal biztosít gyors száradást és kényelmes viseletet.

Pinlock® MAXVISION előkészítés.
A sisak plexijének belső oldalára illeszkedő Pinlock® állandó légnyomást és a sisak belső valamint a külső hőmérséklet közötti szigetelést biztosít, ezáltal akadályozva meg a párásodást. A Pinlock® MAXVISION víztiszta és más színekben külön rendelhető.
Megújult ELLIP-TEC® pleximozgató rendszer.
A Scorpion Exo-2000 Air versenysisakon bemutatott, megújult ELLIP-TEC® pleximozgató mechanika tovább egyszerűsíti és gyorsítja a plexi cseréjét – nyitott állásnál a művelet szerszámok nélkül, 10mp alatt elvégezhető. Szélcsatornás tesztek alapján optimalizálták a mechanika elhelyezését valamint a záró rugó erejének a növelésével a plexi még pontosabban fekszik fel a szigetelésen, tovább javítva a zajkomfortot ill. egy baleset esetén is biztosabban tartja zárt állapotban a plexit.

További jellemzők:

-2 különböző héjméret

-a Scorpion EXO-930 sisak alaptartozéka a víztiszta plexi (Pinlock® MAXVISION előkészítéssel)

-utcai használatra optimalizált szellőző rendszer: állítható szellőzők az állon és a fejtetőn; szellőzők a tarkón; a szélcsatornás tesztek alapján kialakított kisméretű hátsó spoiler a létrehozott vákuum révén növeli az átáramló levegő mennyiségét és csökkenti a sisak előrebillenési hajlamát belső légterelő az orrnál: fokozza a páramentesítés hatékonyságát

-mikrometrikus gyorscsat

-sisakzsák

-ECE 22-05 minősítés

Legnépszerűbb termékek