VX-21 AIR MURDIT VX-21 AIR

MURDIT VX-21 AIR

Mérettáblázat

Cikkszám:VX-21 AIR

A rendeléshez válasszon színt és méretet, majd kattintson a kosárba gombra!

VX-21 Air

A VX-21 Air olyan jellemzőkkel rendelkezik, amik a világ legjobb off-road sisakjai közé emeli. A többrétegű héj a TCT® technológiának köszönhetően ultra könnyű és rendkívül erős. Itt is megtalálhatjuk a Scorpion sisakokra jellemző AirFit® rendszert, mely gondoskodik hosszan tartó kényelemről. A KwickWick® III Liner bélés sem hiányozhat egy ilyen prémium off-road sisakból. A csomagolásban a külön felszerelhető silt kiegészítőjeként találhatunk egy nagy sárban illetve erős napfényben használható műanyag terelőt is.

Jellemzők:

TCT® Thermodynamical Composite Technology – Hőformázott Kompozit Technológia

Az ultrakönnyű TCT® felépítésű sisakhéj a világon egyedülálló védelmet nyújt a sisak viselője számára. A szerkezetéből adódóan (5 rétegű, különleges struktúrájú, speciális szálakból felépített) képes fokozatos deformáció által elnyelni a lehető legtöbb energiát, miközben a héj merevsége megmarad.

KWIKWICK3® bélés
A Scorpion által fejlesztett, teljes egészében (az állszíj borítását is beleértve) kivehető és mosógépben mosható, hipoallergén KWIKWICK3® bélés rendkívül hatékonyan vezeti el az izzadságot, ezáltal biztosít gyors száradást és kényelmes viseletet.

Airfit rendszer
A Scorpion által fejlesztett Airfit™ rendszer (felfújható légzsákok a sisak arcpárnái alatt) lehetővé teszi, hogy a sisak viselője még pontosabban a saját fejformájához igazítsa a sisak belsejét. Ez a megoldás a kiemelkedő kényelem szempontjából is. Csak a Scorpion sisakokban találkozhatsz az Airfit™ rendszerrel.

További jellemzők:
-3 különböző héjméret
-versenycélra optimalizált szellőző rendszer, a szélcsatornás tesztek alapján kialakított hátsó spoiler a létrehozott vákuum révén maximalizálja az átáramló levegő mennyiségét
-titánium dupla D-gyűrűs versenycsat
-sisakzsák
-internetes regisztrációt követően 5 év nemzetközi garancia
-ECE 22-05 minősítés

Legnépszerűbb termékek