Tischler Csaba, Tolna megyében, Ozorán élek, és autószereléssel foglalkozom. Már gyerekkorom óta motorozom, édesapám 250 köbcentis Jawajával kezdtem, melyet magam raktam össze. Majd egy Simsont tudhattam magaménak, mellyel már lábamat hátra lógatva motoroztam egykeréken körbe-körbe. Ezután még volt egy Honda CBX 250-esem, majd rövid kihagyás után néhány sportmotorom (Suzuki GSX-R 750, 1100, SRAD). A streetfighterkedést 2003-ban kezdtem el elõször, a SRAD-al, de néhány hónapnyi motorozás után egy rosszul sikerült stoppie következtében elrepedt a medencecsontom (ezt az esést láthatjátok is az evolution videómban), és másfél évre abbahagytam a motorozást.
2005 tavaszán kezdtem újra, ezúttal komolyabban véve a dolgot. Egy Suzuki GSX-R-t építettem át, de ezt hamar lecseréltem egy Honda CBR 600RR-re. A Hondával tanultam meg holtponton egykerekezni, elsõkeréken megfordulni, majd egykeréken körbemenni, 2005-2006 telén.
A 2006-os évben ismét motorváltásra került sor, ugyanis sikerült jó áron hozzájutnom egy 2005-os évjáratú Kawasaki ZX636-os modellhez. Ezzel folytattam a gyakorlást, immár az egykeréken körözések különbözQ variációival.
A 2007-es szezonban is a ZX636-al fogok motorozni, és immáron a stunt riding versenyeken is indulni szeretnék. A kaposvári World Stunt Riding Championship-re már le is adtam a nevezésemet, remélem jól fog sikerülni a bemutatkozás!