Mugenrace Bőrruha BŐRRUHA LS2-MNR-2214

BŐRRUHA LS2-MNR-2214

Mérettáblázat

Cikkszám:LS2-MNR-2214

A rendeléshez válasszon színt és méretet, majd kattintson a kosárba gombra!

A Mugenrace Ls2-MNR-2214 egy kiváló minőségű, kétrészes motoros bőrruha, amely marhabőrből készült. Ez a ruha a motorosok számára kifejlesztett kifinomult stílusú és megbízható védelmet nyújt a motorozás közben. A bőrruha számos funkcionális jellemzővel rendelkezik, amelyek a biztonságot és a kényelmet szem előtt tartva lettek tervezve.

A Mugenrace Ls2-MNR-2214 bőrruha különleges részletekkel van ellátva. Külső váll-, könyök- és térdprotektorok biztosítják a kritikus területek extra védelmét baleset esetén. CE jóváhagyott belső protektorok találhatók a vállaknál, könyököknél és térdnél, amelyek további biztonságot nyújtanak. A hátán egy kis púp található, amely a légellenállás csökkentése érdekében lett kialakítva, és sportos megjelenést kölcsönöz a ruhának.

A Mugenrace Ls2-MNR-2214 teljesen perforált a comb részen, ami lehetővé teszi a kiváló légáramlást és a megfelelő hőszabályozást a hosszabb motorozások során is. Ez különösen fontos meleg időjárási körülmények között, amikor a test hűtése elengedhetetlen.

Opcionálisan vásárolható hozzá térdkoptató is, ami további védelmet nyújt a térdeknek. Ez hasznos lehet a hosszabb utak során vagy intenzívebb motorozás esetén, ahol nagyobb igény van a térdek védelmére.

A Mugenrace Ls2-MNR-2214 egy stílusos és funkcionalitással rendelkező motoros bőrruha, amely ideális választás a motorozók számára. A marhabőr strapabíró és tartós, és a ruha minden részletében gondosan tervezett védelmet nyújt. Legyen szó akár hosszabb kirándulásról vagy sportos motorozásról, ez a bőrruha biztosítja a motorosok számára a szükséges biztonságot és kényelmet.

Legnépszerűbb termékek