Mugenrace Bőrruha BŐRRUHA SKULL LS1-MNR-SKULL

BŐRRUHA SKULL LS1-MNR-SKULL

Mérettáblázat

Cikkszám:LS1-MNR-SKULL

A rendeléshez válasszon színt és méretet, majd kattintson a kosárba gombra!

A Mugenrace Ls1-MNR-SKULL egyrészes motoros bőrruha kiváló minőségű marhabőrből készült. A ruha rendkívül stílusos és robosztus megjelenésű. Külső váll-, könyök- és térdprotektorokkal van ellátva, hogy maximális védelmet biztosítson a motorozás közben.

A bőrruha CE belső protektorokkal is rendelkezik a vállaknál, könyököknél és térdeknél. Ezek a protoktorok további biztonságot nyújtanak a kulcsfontosságú területeken. A hátán egy nagy púp található, amely hozzáadja a ruha egyedi megjelenését, és segít az aerodinamikában is.

A mellkas, hát és comb részei teljesen perforáltak, ami kiváló légáteresztést és hűtést biztosít a ruhában. Ez különösen hasznos lehet meleg időjárási körülmények között, amikor a hőmérséklet emelkedik.

Opcionálisan vásárolható hozzá térdkoptató is, amely további védelmet nyújt a térd területén. Ez segít csökkenteni az esetleges sérülések kockázatát és javítja a vezetési élményt.

A Mugenrace Ls1-MNR-SKULL egyrészes motoros bőrruha a kiváló minőségű anyagok és a részletes védelmi funkciók kombinációjával ideális választás a motorozás szerelmeseinek. Kényelmes viselet és megnyugtató biztonság jellemzi, hogy magabiztosan élvezhesd az utakat.

Legnépszerűbb termékek