Mugenrace Bőrruha Bőrruha Ls1-MNR-1701

Bőrruha Ls1-MNR-1701

Mérettáblázat

Cikkszám:Ls1-MNR-1701

A rendeléshez válasszon színt és méretet, majd kattintson a kosárba gombra!

A Mugenrace Ls1-MNR-1701 egyrészes motoros bőrruha lenyűgözően kiváló minőségű marhabőrből készült. Ez a ruha a legmagasabb szintű védelmet nyújtja a motorosoknak a motorozás során. Az elegáns és stílusos kialakítás mellett kiemelkedően fontos szerepet kap a biztonság.

A bőrruha külső váll-, könyök- és térdprotektorokkal van felszerelve, amelyek hatékonyan védenek a sérülésektől és ütésektől. A CE belső protektorok kiegészítik a védőelemeket a vállnál, a könyöknél és a térdben, ezáltal még nagyobb biztonságot nyújtva a motorosnak.

A ruha hátán egy nagy púp található, amely nemcsak a megjelenést teszi impozánssá, hanem segít a légáramlás optimalizálásában és a jobb aerodinamikában is. A mellkas, hát és comb részeken teljes mértékben perforált kialakítás található, így maximális szellőzést biztosítva segít a motorosnak a hűvös és kényelmes utazásban még meleg időben is.

Opcionálisan kapható hozzá térdkoptató is, amely további védelmet nyújt a térdrésznek, és még kényelmesebbé teszi a viselést hosszabb motorozások során.

A Mugenrace Ls1-MNR-1701 egyrészes motoros bőrruha kombinálja az esztétikát a biztonsággal és kényelemmel, így ideális választás minden motoros számára, aki a legmagasabb szintű védelmet és stílust keresi.

Legnépszerűbb termékek