Mugenrace Bőrruha Bőrruha Ls1-MNR-1901

Bőrruha Ls1-MNR-1901

Mérettáblázat

Cikkszám:Ls1-MNR-1901

A rendeléshez válasszon színt és méretet, majd kattintson a kosárba gombra!


A Mugenrace Ls1-MNR-1901 egyrészes motoros bőrruha egy kiváló minőségű marhabőrből készült ruhadarab. A ruha stílusos és funkcionális megjelenést biztosít a motorosoknak. Az Ls1-MNR-1901 bőrruha speciális tervezéssel rendelkezik, amely a biztonságot és a kényelmet helyezi előtérbe.

A ruházat külső váll-, könyök- és térdprotektorokkal van felszerelve, amelyek védelmet nyújtanak ezekre az érzékeny területekre. Emellett belső protoktorok is találhatók a vállaknál, könyököknél és térdeknél, amelyek további védelmet nyújtanak baleset esetén. Azok a motorosok, akik nagyobb biztonságot kívánnak, a váll- és könyökvédőknél opcionálisan hozzávásárolhatnak térdkoptatót is.

A ruha hátán egy nagy púp található, amely nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöz, hanem segít az aerodinamikában és az egyensúlyban is. Ez különösen előnyös lehet versenyzés közben. A mellkas, a hát és a comb része teljesen perforált, így nagyobb szellőzést biztosít a testnek. Ez különösen kellemes lehet hosszabb motorozások során, amikor a hőmérséklet emelkedhet.

A Mugenrace Ls1-MNR-1901 motoros bőrruha kiváló választás a motorosok számára, akik stílust, kényelmet és biztonságot keresnek. A marhabőr anyag minőségi és tartós, és a CE belső protektorok biztosítják a megfelelő védelmet a kulcsfontosságú területeken. Legyen szó akár versenyzésről, akár hosszabb motorozásról, ez a bőrruha minden szempontból megfelelő választás.

Legnépszerűbb termékek