Mugenrace Bőrruha Bőrruha Ls1-MNR-1901 KID

Bőrruha Ls1-MNR-1901 KID

Mérettáblázat

Cikkszám:Ls1-MNR-1901 KID

A rendeléshez válasszon színt és méretet, majd kattintson a kosárba gombra!

A Mugenrace Ls1-MNR-1901 K egy lenyűgöző kétrészes gyermek motoros bőrruha, melyet kiváló minőségű marhabőrből készítettek. Ez a ruha stílusos megjelenést biztosít a fiatal motorosoknak, miközben kiváló védelmet nyújt.

A ruhán külső váll-, könyök- és térdprotektorok találhatók, amelyek megbízható védelmet nyújtanak a fontos testrészek számára. A vállaknál, könyökön és térdnél elhelyezett CE belső protektorok további védelmet biztosítanak. Ez a tervezési megoldás gondoskodik a megfelelő párnázásról és ütéselnyelésről, így a gyermekek biztonságban érezhetik magukat a motorozás közben.

A hátán található kis púp a ruhának egyedi és sportos megjelenést kölcsönöz. A comb részen teljesen perforált kialakítás található, amely optimális szellőzést és levegőáramlást biztosít, így a gyermekek kényelmesen motorozhatnak még meleg időben is.

Az opcionálisan vásárolható térdkoptató további védelmet nyújt a térdeknek, és biztosítja a gyermekek számára a megfelelő párnázást és kényelmet.

A Mugenrace Ls1-MNR-1901 K gyermek motoros bőrruha tökéletes kombinációja a stílusnak és a védelemnek. A marhabőr kiváló minősége, a beépített protektorok és a szellőző rendszer mind-mind hozzájárulnak a gyermekek biztonságához és kényelméhez motorozás közben.

Legnépszerűbb termékek