Mugenrace Bőrruha BŐRRUHA KANGAROO Ls1-MNR-1903

BŐRRUHA KANGAROO Ls1-MNR-1903

Mérettáblázat

Cikkszám:Ls1-MNR-1903

A rendeléshez válasszon színt és méretet, majd kattintson a kosárba gombra!

A Mugenrace LS1-MNR-1903 egyrészes motoros bőrruha egyedi tervezésű és magas minőségű ruhadarab, amely marhabőrből és kengurubőr-hibridbőrből készült. Ez a ruha tökéletes választás azoknak a motorosoknak, akik stílusos és biztonságos öltözetet keresnek.

A bőrruha külső váll-, könyök- és térdprotektorokkal van ellátva, amelyek extra védelmet nyújtanak az esetleges ütések és súlyos sérülések ellen. A CE belső protektorok további védelmet biztosítanak a vállakon, könyökökön és térdeken. Ezek az integrált protektorok megfelelnek a szigorú biztonsági előírásoknak, hogy a motoros teljesen védve legyen a balesetek során.

A ruha hátán található egy kis púp, amely hozzájárul a motoros kényelméhez és szabad mozgásához. A mellkas, a hát és a comb részek perforáltak, hogy optimális légáramlást biztosítsanak és szabályozzák a test hőmérsékletét. Ez különösen fontos hosszabb motorozás során vagy meleg időjárási körülmények között.

Opcionálisan vásárolható hozzá térdkoptató, amely további védelmet nyújt a térdek számára, és megelőzi a kopás okozta károsodásokat.

A Mugenrace LS1-MNR-1903 bőrruha tökéletes kombinációja a kényelemnek, a stílusnak és a biztonságnak. A marhabőr és kengurubőr hibrid anyagok tartósságot és megbízhatóságot biztosítanak, míg a protektorok és a perforált részek védelmet és légáramlást biztosítanak a motorozás során. Ez a bőrruha egyaránt megfelel a motorosok esztétikai és biztonsági igényeinek.

Legnépszerűbb termékek