Mugenrace Bőrruha BŐRRUHA Ls2-MNR-1711

BŐRRUHA Ls2-MNR-1711

Mérettáblázat

Cikkszám:Ls2-MNR-1711

A rendeléshez válasszon színt és méretet, majd kattintson a kosárba gombra!

A Mugenrace Ls2-MNR-1711 kétrészes motoros bőrruha egy igényes és stílusos kiegészítője azoknak, akik szenvedélyesen motoroznak. Ez a ruha marhabőrből készült, amely garantálja a kiváló minőséget és tartósságot.

A ruha külső váll-, könyök- és térdprotektorokkal van felszerelve, amelyek védelmet nyújtanak a kritikus területeken. A CE belső protektorok további biztonságot biztosítanak a vállaknál, könyököknél és térdnél, így minimalizálva a sérülés kockázatát baleset esetén.

A ruha hátán található kis púp nemcsak divatos megjelenést kölcsönöz, hanem aerodinamikailag optimalizált tervezésével segít csökkenteni a légellenállást magasabb sebességeknél.

A mellkas, hát és comb részen teljesen perforált a ruha, ami biztosítja a kiváló légáteresztést és hűvösebb érzetet a hosszabb motorozások során. Ez segít a test hőmérsékletének szabályozásában, különösen meleg időjárási körülmények között.

Az opcionálisan hozzávásárolható térdkoptató további védelmet nyújt a térd területén, ami különösen fontos a motorozás közbeni leesés vagy baleset esetén.

A Mugenrace Ls2-MNR-1711 kétrészes motoros bőrruha a stílust és a biztonságot ötvözi, így ideális választás a motorosok számára, akik szeretnék megvé

Legnépszerűbb termékek