Mugenrace Bőrruha Bőrruha OHVALE Ls1-MNR-1901 KID

Bőrruha OHVALE Ls1-MNR-1901 KID

Mérettáblázat

Cikkszám:Ls1-MNR-1901 KID

A rendeléshez válasszon színt és méretet, majd kattintson a kosárba gombra!

A Mugenrace Ls1-MNR-1901 K egy különleges kétrészes gyermek motoros bőrruha, amelyet prémium minőségű marhabőrből készítettek. Ez a ruha kifejezetten a fiatal motorosok biztonságát és kényelmét szem előtt tartva tervezték.

A bőrruha külső váll-, könyök- és térdprotektorokkal van ellátva, amelyek extra védelmet nyújtanak ezeknek a fontos testrészeknek. Emellett CE minősítésű belső protektorok is találhatók a vállaknál, könyököknél és térdnél, amelyek még nagyobb védelmet biztosítanak baleset esetén.

A ruha hátán egy kis púp található, amely nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöz, hanem hozzájárul a légáramlás optimalizálásához is. Ennek köszönhetően a motoros test hőmérséklete szabályozott marad, így a ruha kényelmes viseletet nyújt hosszabb utak során is.

A ruha comb része teljesen perforált, ami kiváló légáteresztést biztosít. Ezáltal a motoros test száraz és hűvös marad, még forró időjárási körülmények között is. Opcionálisan lehetőség van térdkoptató vásárlására, ami további védelmet nyújt a térdrésznek.

A Mugenrace Ls1-MNR-1901 K gyermek motoros bőrruha egyedülálló kombinációja a stílusnak és a biztonságnak. Kialakítása a legmodernebb technológiával és a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készült. Ez a ruha ideális választás minden fiatal motoros számára, akik szeretnék élvezni a vezetés élményét anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a védelem terén.

Legnépszerűbb termékek