Mugenrace Bőrruha BŐRRUHA SKULL LS1-MNR-1701 SKULL

BŐRRUHA SKULL LS1-MNR-1701 SKULL

Mérettáblázat

Cikkszám:LS1-MNR-1701 SKULL

A rendeléshez válasszon színt és méretet, majd kattintson a kosárba gombra!

A Mugenrace Ls1-MNR-1701 SKULL egyrészes motoros bőrruha kiváló minőségű marhabőrből készült. A ruha rendkívül tartós és strapabíró, így biztosítva a motoros hosszú távú védelmét és kényelmét. A külső váll-, könyök- és térdprotektorok extra védelmet nyújtanak a kritikus területeken.

A bőrruha CE belső protektorokkal rendelkezik a vállaknál, könyökön és térdnél, amelyek további védelmet biztosítanak a motoros számára. Ez az extra védelem növeli a biztonságot és minimalizálja a sérülés kockázatát baleset esetén.

A ruha hátul egy nagy púpot tartalmaz, amely megadja a sportos megjelenést és kényelmet, valamint segít a motorosnak megtartani az optimális testtartást vezetés közben. A mellkas, hátsó rész és a comb perforált, ami lehetővé teszi a levegő áramlását és segít a test hőmérsékletének szabályozásában, így kényelmes maradhat hosszabb utak során is.

Az opcionális térdkoptatót külön vásárolhatja meg, amely további védelmet nyújt a térdeken. Ez különösen fontos lehet a sportos vagy extrém motorozás során, amikor nagyobb igénybevételnek van kitéve a motoros testrésze.

A Mugenrace Ls1-MNR-1701 SKULL egyrészes motoros bőrruha a kiváló minőségű marhabőr, a külső protektorok, a CE belső protektorok és a praktikus tervezés kombinációjával a motorosok igényeit szem előtt tartva készült. Ez a ruha egy tökéletes választás a stílusos megjelenés és a megbízható védelem szerelmeseinek.

Legnépszerűbb termékek