Mugenrace Bőrruha BŐRRUHA NŐI LS2-MNR-1711 W

BŐRRUHA NŐI LS2-MNR-1711 W

Mérettáblázat

Cikkszám:LS2-MNR-1711 W

A rendeléshez válasszon színt és méretet, majd kattintson a kosárba gombra!

A Mugenrace Ls2-MNR-1711 egy kiváló minőségű, kétrészes női motoros bőrruha, amelyet marhabőrből készítettek. Ez a bőrruha a motorosok számára tervezett extra védelemmel és stílussal rendelkezik. A ruhán található külső váll-, könyök- és térdprotektorok kiváló védelmet nyújtanak a kritikus területeken.

A Mugenrace Ls2-MNR-1711 bőrruha CE belső protektorokkal is rendelkezik a vállaknál, könyököknél és térdeknél, hogy tovább növelje a biztonságot. Ez a protoktorok modern technológiával vannak ellátva, hogy kiváló ütéselnyelést és védelmet nyújtsanak baleset esetén.

A bőrruha hátul kis púppal rendelkezik, amely nem csak stílusos megjelenést kölcsönöz, hanem extra kényelmet és támogatást is biztosít a motorozás közben. A Mell, hátsó és comb részek teljesen perforáltak, így nagyobb szellőzést és levegőáramlást biztosítanak, hogy a motorosok a melegebb időjárásban is kényelmesen tudjanak motorozni.

A Mugenrace Ls2-MNR-1711 bőrruhához opcionálisan vásárolható térdkoptató, amely további védelmet nyújt a térdeknél. Ez a kiegészítő segít megvédeni a térdeket a kopástól és sérülésektől, miközben hozzájárul a motoros kényelméhez és biztonságához.

A Mugenrace Ls2-MNR-1711 kétrészes női motoros bőrruha kiváló választás azoknak a motorosoknak, akik stílusos megjelenést, védelmet és kényelmet keresnek. A marhabőrből készült ruha és a benne található protektorok kombinációja biztosítja a magas szintű biztonságot és megbízhatóságot a motorozás során.

Legnépszerűbb termékek