Mugenrace Kesztyű KESZTYŰ G-MNR-2161

KESZTYŰ G-MNR-2161

Mérettáblázat

Cikkszám:G-MNR-2161

A rendeléshez válasszon színt és méretet, majd kattintson a kosárba gombra!

A MUGENRACE G-MNR-2161 sportkesztyű egy kiváló minőségű választás a sportoláshoz és motorozáshoz. A kesztyű tervezése és kivitelezése a védelemre és a kényelemre összpontosít, hogy optimális teljesítményt nyújtson a felhasználóknak.

Ez a kesztyű kifejezetten a sportolók és motorosok igényeit szem előtt tartva lett tervezve. A protektorozott kézfej és ujjak megfelelő védelmet biztosítanak ütések és sérülések ellen, lehetővé téve a magabiztos mozgást és tevékenységet. A tenyér részén található perforált mintázat fokozza a lélegzőséget és hűtést, amely különösen hosszabb használat során kényelmes viseletet eredményez.

A kesztyű csuklóján két dupla tépőzár található, amelyek lehetővé teszik a kesztyű pontos és biztonságos rögzítését. Ez nemcsak az optimális illeszkedésért felel, hanem megakadályozza a kesztyű elmozdulását intenzív tevékenységek közben is.

Összességében a MUGENRACE G-MNR-2161 sportkesztyű ötvözi a védelmet és a kényelmet a sportolás és motorozás során. A protektorozott kézfej, ujjak és tenyér, valamint a lélegző perforált anyag rétegek együttesen egy olyan kesztyűt eredményeznek, amely segíti a teljesítmény növelését és a biztonságos tevékenységet. A dupla tépőzárnak köszönhetően a kesztyű mindig stabilan és kényelmesen tart a csuklón.

Legnépszerűbb termékek