EXO-510 AIR BUKÓSISAK EXO-510 AIR ROUTE

BUKÓSISAK EXO-510 AIR ROUTE

Mérettáblázat

Cikkszám:EXO-510 AIR ROUTE

A rendeléshez válasszon színt és méretet, majd kattintson a kosárba gombra!

EXO-510 Air

Az EXO-510 Air fantasztikusan jó aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkezik az optimális szellőzés mellett. Tökéletes a mindennapi használatra, de ideális választás túrázáshoz is. Az EXO-510 agresszív külseje egy minden extrával ellátott belső részt takar, mely rendkívüli árral párosul.

Jellemzők:

SpeedView™ belső napszemüveg A felhajtható, belső napszemüveg segítségével egy mozdulattal, kényelmesen alkalmazkodhat a változó fényviszonyokhoz anélkül, hogy meg kellene állni plexit cserélni. A SpeedView™ napszemüveg lecsukodási magassága 3 fokozatban állítható, ezáltal még inkább az egyéni igényekre szabható a mûködése.

Továbbfejlesztett Polikarbonát Kompozit héjszerkezet Csendes, szélcsatornai- és töréstesztek alapján kialakított forma révén nagyfokú biztonságot nyújt az alacsonyabb árkategóriában – ebben a sisakban is megtalálható az állvédőben elhelyezett energiaelnyelő betét.

KWIKWICK2® bélés A Scorpion által fejlesztett, teljes egészében (az állszíj borítását is beleértve) kivehető és mosógépben mosható, hipoallergén KWIKWICK2® bélés hatékonyan vezeti el az izzadságot, ezáltal biztosít gyors száradást és kényelmes viseletet.

Pinlock® MAXVISION A sisak plexijének belső oldalára illeszkedő Pinlock® állandó légnyomást és a sisak belső valamint a külső hőmérséklet közötti szigetelést biztosít, ezáltal akadályozva meg a párásodást. A Pinlock® MAXVISION víztiszta színben a sisak tartozéka; más színekben külön rendelhető.

Megújult ELLIP-TEC® pleximozgató rendszer A Scorpion Exo-2000 Air versenysisakon bemutatott, megújult ELLIP-TEC® pleximozgató mechanika tovább egyszerűsíti és gyorsítja a plexi cseréjét – nyitott állásnál a művelet szerszámok nélkül, 10mp alatt elvégezhető. Szélcsatornás tesztek alapján optimalizálták a mechanika elhelyezését valamint a záró rugó erejének a növelésével a plexi még pontosabban fekszik fel a szigetelésen, tovább javítva a zajkomfortot ill. egy baleset esetén is biztosabban tartja zárt állapotban a plexit.

Airfit rendszer A Scorpion által fejlesztett Airfit™ rendszer (felfújható légzsákok a sisak arcpárnái alatt) lehetővé teszi, hogy a sisak viselője még pontosabban a saját fejformájához igazítsa a sisak belsejét. Ez a megoldás a kiemelkedő kényelem mellett, rendkívüli zajszigetelést is eredményez. Csak a Scorpion sisakokban találkozhatsz az Airfit™ rendszerrel.

További jellemzők:

-3 különböző héjméret a Scorpion EXO-510 AIR sisak alaptartozéka a víztiszta plexi (Pinlock® MAXVISION (víztiszta színben alaptartozék) előkészítéssel)

-„EMERGENCY” arcpárna eltávolítási lehetőség: baleset esetén az arcpárnák gyorsan és egyszerűen szedhetőek ki a sisakból

-3 állású plexikar: a sisak oldalán elhelyezett kis kar „zárt”, „nyitott” és „résnyire nyitott” pozíciókat tesz lehetővé utcai használatra

-optimalizált szellőző rendszer: állítható szellőzők az állon és a fejtetőn; szellőzők a tarkón; a szélcsatornás tesztek alapján kialakított kisméretû hátsó spoiler a létrehozott vákuum révén növeli az átáramló levegő mennyiségét és csökkenti a sisak előrebillenési hajlamát belső légterelő az orrnál: fokozza a páramentesítés hatékonyságát bogárháló az állnál: kivehető és mosógépben mosható, használata a zajkomfortot is növeli

-mikrometrikus gyorscsat

-sisakzsák

-ECE 22-05 minősítés

 

Legnépszerűbb termékek