ADX-1 BUKÓSISAK ADX-1 HORIZON

BUKÓSISAK ADX-1 HORIZON

Mérettáblázat

Cikkszám:ADX-1 HORIZON

A rendeléshez válasszon színt és méretet, majd kattintson a kosárba gombra!

Jellemzők:
SpeedView™ belső napszemüveg
A felhajtható, belső napszemüveg segítségével egy mozdulattal, kényelmesen alkalmazkodhat a változó fényviszonyokhoz anélkül, hogy meg kellene állni plexit cserélni.
Polikarbonát Kompozit héjszerkezet
Csendes, szélcsatornai- és töréstesztek alapján kialakított forma révén nagyfokú biztonságot nyújt az alacsonyabb árkategóriában – ebben a sisakban is megtalálható az állvédőben elhelyezett energiaelnyelő betét.
KWIKWICK2® bélés
A Scorpion által fejlesztett, teljes egészében (az állszíj borítását is beleértve) kivehető és mosógépben mosható, hipoallergén KWIKWICK2® bélés hatékonyan vezeti el az izzadságot, ezáltal biztosít gyors száradást és kényelmes viseletet.
Pinlock® MAXVISION
A sisak plexijének belső oldalára illeszkedő Pinlock® állandó légnyomást és a sisak belső valamint a külső hőmérséklet közötti szigetelést biztosít, ezáltal akadályozva meg a párásodást. A Pinlock® MAXVISION víztiszta színben alaptartozék, más színekben külön rendelhető.
Megújult ELLIP-TEC® pleximozgató rendszer
A Scorpion Exo-2000 Air versenysisakon bemutatott, megújult ELLIP-TEC® pleximozgató mechanika tovább egyszerűsíti és gyorsítja a plexi cseréjét – nyitott állásnál a művelet szerszámok nélkül, 10mp alatt elvégezhető. Szélcsatornás tesztek alapján optimalizálták a mechanika elhelyezését valamint a záró rugó erejének a növelésével a plexi még pontosabban fekszik fel a szigetelésen, tovább javítva a zajkomfortot ill. egy baleset esetén is biztosabban tartja zárt állapotban a plexit.
További jellemzők:
2 különböző héjméret
a Scorpion ADX-1 sisak alaptartozéka a víztiszta plexi (Pinlock® MAXVISION víztiszta színben) előkészítéssel
utcai használatra optimalizált szellőző rendszer: állítható szellőzők az állon és a fejtetőn; szellőzők a tarkón; a szélcsatornás tesztek alapján kialakított kisméretű hátsó spoiler a létrehozott vákuum révén növeli az átáramló levegő mennyiségét és csökkenti a sisak előrebillenési hajlamát
leszerelhető külső napellenző
belső légterelő az orrnál: fokozza a páramentesítés hatékonyságát
mikrometrikus gyorscsat
sisakzsák
ECE 22-05 minősítés

Legnépszerűbb termékek